معرفت شناسی یوگای پاتانجلی

معرفت‌شناسی یوگای پاتانجلی یک دیدگاه فلسفی است. یوگا به تنهایی عنوان یک سیستم کامل برای توسعه فردی شناخته می‌شود، که از سازوکارهای مختلفی از جمله تناسب اندام، تنفس و مدیتیشن برای بهبود ابعاد مختلف زندگی انسان استفاده می‌کند.

مرکز توجه در چیست؟

مرکز توجه در همه این مراحل، توجه به آگاهی و حضور ذهن در کاری است که انجام می دهیم. این کار باعث می شود که ما به خودشناسی بیشتری برسیم و از طریق تمرینات مختلف به دنبال ساختن معناهای کوچک برای زندگی و ارتباط عمیق با خود و جهان بپردازیم.

در یوگا، معرفت شناسی به معنای عمیق‌ترین فهم از واقعیت و ذات بشر است. توسعه آگاهی در یوگا به ایجاد اتصال عمیق با داخل خود، محیط و همونطور با اعمالی که در زندگی انجام می‌دهیم، می‌پردازد.
معرفت‌شناسی یوگا در تمرینات و اصول فلسفی آن به دنبال رسیدن به درک عمیقتری از حقیقت و ذات بشر است. این سیستم توجه زیادی به آگاهی از حالت حاضر می‌کند، به نحوی که فرد با فراگیری تکنیک‌های تنفس، مراقبه، و تمرینات جسمانی، از وضعیت حاضر بیشترین بهره را ببرد.

برای فهم بیشتر یوگا به ریشه های آن میرویم و هشت مرحله پاتانجلی را بررسی می کنیم.مراحل پاتانجلی در یوگا به نام “هشت پله” شناخته می‌شوند.

مراحل یوگای پاتاجلی(patanjali yoga)

۱. یاما (اخلاقیات به معنای مورال): اخلاقیات و انضباط در زندگی روزمره.
2. نیاما ( اتیک): ایجاد عادات مثبت و تقویت روابط اجتماعی.
3. آسانا (حرکات و ژست های بدن): انجام حرکات و وضعیت ها برای حفظ سلامتی و زیبایی بدن.
4. پراناياما (کنترل تنفس و میزان حس زندگی): تمرین در کنترل نفس و ایجاد هماهنگی بین تنفس و حرکات بدنی و جان بخشیدن به حرکات و وضعیت های بدنی
5. پراتیاهارا ( وانهادگی): کشف رهایی و شل کردن عضلات و ریلکس شدن.
6. دهارانا (تمرکز): ترکیب و یکپارچگی تمرکز ذهنی بر یک نقطه یا موضوع.
7. دیانا (مدیتیشن): تجربه اتحاد یا مدیتیشن
8. سامادی (نهایت معرفت): دستیابی به حالت نهایی یا رضایت درونی .

برای دوره های مختلف یوگا، سوالی دارید؟

لیست دوره هایی که من برگزار می کنم را مشاهده کنید یا با من تماس بگیرید.

یک دیدگاه بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *