عمیق‌ترین لایه‌های ذهن | راهنمای تخصصی مدیتیشن

در دنیای پر از فراز و نشیب زندگی مدرن، به دنبال یک راهکار تأمین آرامش و تمرکز ذهنی موثر می‌گردیم. مدیتیشن به عنوان یک فرآیند عمیق و تخصصی، قدرتی است که می‌تواند بهبود کیفیت زندگی افراد را به شکل قابل توجهی تغییر دهد. در این مقاله، به بررسی تخصصی مدیتیشن و راهنمایی‌های ضروری برای تجربه بهتر این تکنیک می‌پردازیم.

قدم اول مدیتیشن: انتخاب تکنیک مناسب

برای شروع مدیتیشن، نیاز به یادگیری تکنیک‌های مناسب و صحیح دارید. جلسات مدیتیشن گروهی یا استفاده از دوره ها و کلاس های خصوصی مدیتیشن می‌تواند ابزارهای مفیدی باشند. در واقع داشتن یک راهنما بسیار مهم است. سعی کنید به سمت علایق خود بروید آیا تمرکز بر روی شنیدن برایتان آسان‌تر است یا تصویر؟ حس لامسه بهتر جواب می دهد یا بویایی؟ روش های ایستا را بیشتر دوست دارید یا پویا؟ توجه روی تنفس آسان‌تر است یا راه رفتن؟ و…

قدم دوم مدیتیشن: یادگیری روش ها و تکنیک های تنفسی

تمرینات مبتنی بر توجه بر تنفس  یا انواع پرانایاما به عنوان یک راهکار اساسی برای افزایش آرامش و تمرکز است. توجه به تنفس عادی که از راه بینی انجام می شود قدم خوبی برای شروع است. بعد های می توانیم تکنیک هایی مثل آنالوما ویلوما، اوجایی، تنفس شکمی، تنفس کامل و … را هم بیاموزیم. شمارش تعداد تنفس، شمارش میزان دم و طولانی کردن بازدم قدم بعدی است. پس از آن نوبت به حبس نفس  یا کومباکا می رسد. می توانید از باندها در هاتا یوگا هم کمک بگیرید اما همه این کارها را به کمک راهنمای مدیتیشن خود انجام دهید.

قدم سوم مدیتیشن: مدیریت تفکر

شناخت منبع تفکر و تمرکز بر افکار و سپس مدیریت و کاهش  نویزهای ذهنی قدم بعدی ماست. داشتن انسجام ذهنی، یادداشت کردن و تمرکز سریع در قدم بسیار مهم است. اگر دچار مشکلات هیجانی و احساسی هستید از متخصص روانشناسی و روانپزشک کمک بخواهید.

قدم چهارم مدیتیشن: زمان‌بندی مناسب

از کمترین زمان شروع کنید. روزی ۵ دقیقه برای شروع عالی است و حتی کافی است. به شرط اینکه با پشتکار و نظم همراه باشد.

برای دوره های مختلف، سوالی دارید؟

لیست دوره هایی که من برگزار می کنم را مشاهده کنید یا با من تماس بگیرید.

یک دیدگاه بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *